محمد بيه خالد الاداره
^~^ أوسمتى ^~^ : المهنه : هوايه : عدد المساهمات : 1712 نقاط : 2219 السٌّمعَة : 5 تاريخ الميلاد : 19/01/1996 تاريخ التسجيل : 02/02/2012 العمر : 28
| موضوع: وصفة البسبوسة المصرية 2014 , طريقة عمل وتحضير البسبوسة المصرية 2014 الإثنين أغسطس 26, 2013 9:24 am | |
| 2014 , المصرية , البسبوسة , وتحضير , وصفة , طريقة
وصفة البسبوسة المصرية 2014 , طريقة عمل وتحضير البسبوسة المصرية 2014
وصفة البسبوسة المصرية 2014 , طريقة عمل وتحضير البسبوسة المصرية 2014 ,وصفة البسبوسة المصرية 2014 , طريقة عمل وتحضير البسبوسة المصرية 2014
المقادير: 3 ملعقة كبيرة شراب ثقيل 1/2 كيلو دقيق سمولينا 3 ملعقة كبيرة جوز هند 1/2 باكت بيكنج بودر 1/2 كوب كبير سكر 150 جرام ماء مقدار بندق محمص 1/2 كوب سمن 2 كوب سكر 2 كوب ماء مقدار عصير ليمون
التحضير: نضع المكونات الجافه فوق بعضها ونقلبها جيدا ونذيب السكر فى الماء ثم نضيف الشراب الثقيل ونقلب جيدا الى ان يمنتزجوا جيدا ونصب المكونات السائله فوق الجافه ونقلب بخفه ونحضر صينيه مدهونه ونضع فيها ورق ذبده وندهنها بالطحينه ونصب فوقها الخليط ونساويه بيدينا ونرش البندق المجروش فوق الوجه ونضغط عليه ليلتصق بالبسبوسه وندخلها الفرن على درجه حراره 180 لمده نصف ساعه وبعد ماتحمر نخرجها من الفرن ونسقيها بالشراب الخفيف الساخن نزينها حسب الذوق العام ممكن بالقشطه وفوقها قطع من الفراوله
ملاحظات: البسبوسه لازم تشرب الشراب والا سوف تكون غير ناجح
وصفة البسبوسة المصرية 2014 , طريقة عمل وتحضير البسبوسة المصرية 2014
| |
|
body مؤسس الشبكة
^~^ أوسمتى ^~^ : المهنه : هوايه : عدد المساهمات : 7287 نقاط : 15985 السٌّمعَة : 9 تاريخ الميلاد : 01/02/1996 تاريخ التسجيل : 07/12/2009 العمر : 28 المزاج : مدير المنتدى
| |